create a boot

If you have questions about any aspect of QBasic programming, or would like to help fellow programmers solve their problems, check out this board!

Moderators: Pete, Mods

Post Reply
User avatar
liutus
Newbie
Posts: 1
Joined: Thu Aug 31, 2006 9:33 am
Contact:

create a boot

Post by liutus » Thu Aug 31, 2006 9:45 am

can i to create a boot in qbasic? no dos, no windows?

bungytheworm
Veteran
Posts: 288
Joined: Sat Feb 18, 2006 4:02 pm

Post by bungytheworm » Thu Aug 31, 2006 11:09 am

No with QBasic.

Post Reply