Copy and Paste

If you have questions about any aspect of QBasic programming, or would like to help fellow programmers solve their problems, check out this board!

Moderators: Pete, Mods

Post Reply
User avatar
Raspberrypicker
Veteran
Posts: 55
Joined: Thu Aug 02, 2007 4:54 pm
Location: Florida

Copy and Paste

Post by Raspberrypicker » Thu Aug 02, 2007 5:04 pm

How do I copy and paste code into qbasic, or from qbasic to somewhere else. I've been through a few turtorials which have told me to copy and paste code, but I couldn't figure out how to do this. So I always end up typing it up myself (which I guess is better practice for me anyway.)

But if you can help with this plz let me know.

Also, I can't copy code from one qbasic program to another.

-thanx
Fruit Pickin'

User avatar
sid6.7
Veteran
Posts: 318
Joined: Tue Jun 21, 2005 8:51 am
Location: west USA
Contact:

Post by sid6.7 » Thu Aug 02, 2007 6:10 pm

when you SAVE a BAS file make it so it can be read
by other programs...

this basically makes it a text file

which you can then open in a text editor and copy, cut and paste code
between the BAS file and anything else.

Anonymous

Post by Anonymous » Thu Aug 02, 2007 10:39 pm

I find it easier to open notepad and paste the code into that and then save it as name.bas, make sure you put the .bas on the end

You could also hold alt and press enter to minimize it and then right clicking on the top window bar, then go down to edit and click paste. Though this is not a good thing to do with indented code.

User avatar
Raspberrypicker
Veteran
Posts: 55
Joined: Thu Aug 02, 2007 4:54 pm
Location: Florida

Post by Raspberrypicker » Sat Aug 04, 2007 5:04 pm

thanx guys.

wow, this will save me a lot of time, lol
Fruit Pickin'

Post Reply