SpaceMerc Debugged!

Announce and discuss the progress of your various programming-related projects...programs, games, websites, tutorials, libraries...anything!

Moderators: Pete, Mods

Post Reply
User avatar
Mitth'raw'nuruodo
Veteran
Posts: 839
Joined: Sat Jan 22, 2005 11:04 am
Location: Eastern Coast of US
Contact:

SpaceMerc Debugged!

Post by Mitth'raw'nuruodo » Sun Apr 03, 2005 3:52 pm

Hey Rattra: Your NOT going to believe this!

-I fixed the error, now the mouse works well! No more sticking to the left!
-Also, I got rid of that annoying flickering on the top left hand corner.
-I also fixed another error, tell me what you think! :D

Note its on my new site:

SpaceMerc

My new site:

My site :D
"But...It was so beutifully done"

User avatar
Rattrapmax6
Veteran
Posts: 1055
Joined: Sun Jan 02, 2005 2:11 pm
Location: At my computer
Contact:

Post by Rattrapmax6 » Sun Apr 03, 2005 5:03 pm

:) Finialy, I can move right!!!!!!!!!!!11111

Um,.. now you got a Fire bug,.. takes ages for it to fire at all.. I'm like..

:) Aye, something to shoot at... tons of bullits scatter into my direction... presses fire, nothing, clicks agian,. nothing.. :cry: .... It fires most of the time... which one of those fruit looking things upgrade the gun?? :D

Still got a speed prob this way, moves "Hurray", but maybe you can have a speed selecter.. like a Setup file that writes to a txt file or what ever,. then you main proggy reads from it to set up speed.. ofcouse the setup exe will have a test screen to rid of going back and forth.. :wink:

Edit: Your hooked on that smiley...DO( :( > :| > :) > :| )LOOP
-Kevin (aka:Rattra)
(x.t.r.GRAPHICS)

User avatar
Mitth'raw'nuruodo
Veteran
Posts: 839
Joined: Sat Jan 22, 2005 11:04 am
Location: Eastern Coast of US
Contact:

Post by Mitth'raw'nuruodo » Sun Apr 03, 2005 7:48 pm

Ya, it works... :|

Fire bug sounds cool....like a bug that sets fires....
No there's no bug, just that the fire cycles every 60 odd loops and you have to be pressing the mouse when a loop comes when a certain gun is told to fire....its no bug just a structural oversite.

The speed is fine. Your graphics are slow. Everything is ratioed and the speed of your ship is proportional to the speed of the ships...and the speed of the ships are every 1 loop so I can't make anything faster....I could make it so you fire cycles every 45 loops but thats it.

Which one of those fruit like things upgrade the gun? FRUIT! Eh, ya they do look like fruit, when I first saw the missle ammo one (the red one) I thought it looked like a tomato....

Upgrades:
Blue background w/up arrow + brown border --> Fire upgrade ||Rare
Red background w/missle pic + green border --> Missle ammo ^ ||Most common
Green background w/medical cross + some border --> Health ||Common
Yellow background w/pic of Thor's Hammer --> Wipe out of all enemy sips on screen ||Rarest

I'm going to make another...lives upgrade. :wink:

Sorry, I seen it on my old computer and its doing what your saying....There's no way to get around it.... :shock: Oh ya FB...

The Simley thing on my site? Well that's always going to be on my main page even if I do a QB site...SO GET USED TO IT!!! :)

I really not feelin to good right now.... :cry: Somebody said something today that really made me feel bad....I'll see what I can do with SpaceMerc...but anyways.... :(
"But...It was so beutifully done"

conceit
Newbie
Posts: 1
Joined: Tue Aug 16, 2005 3:57 am

Post by conceit » Sun Sep 18, 2005 9:55 pm

Check Proxy Professional (Socks)
Features:
1. Managing / checking SOCKS proxy lists
2. Proxy list printing
3. Determines speed of the proxy server
4. Determines Location (country) of the proxy server
5. Recognize different formats of proxy list (separated by colon, spaces, tabs, etc.)
6. Proxy finder (Proxy Hunter)
7. Supports multi-threading (can check many proxies simultaneously)
8. Check Proxy Professional is blazing fast. 9. It requires less CPU/network resources than regular proxy checking software.

http://www.checkproxy.net/checkpsocks/

User avatar
{Nathan}
Veteran
Posts: 1169
Joined: Thu Aug 19, 2004 6:08 pm
Location: The wetlands of central Ohio, USA
Contact:

Post by {Nathan} » Mon Sep 19, 2005 7:56 am

yay!!! mitt! your back!!!... right?
Image

User avatar
Rattrapmax6
Veteran
Posts: 1055
Joined: Sun Jan 02, 2005 2:11 pm
Location: At my computer
Contact:

Post by Rattrapmax6 » Mon Sep 19, 2005 3:27 pm

No, he isn't... :P ... At least not here anytime soon... *May be wrong*

:roll:
-Kevin (aka:Rattra)
(x.t.r.GRAPHICS)

User avatar
Mitth'raw'nuruodo
Veteran
Posts: 839
Joined: Sat Jan 22, 2005 11:04 am
Location: Eastern Coast of US
Contact:

Post by Mitth'raw'nuruodo » Mon Sep 19, 2005 3:39 pm

No, Im not. Srry.
"But...It was so beutifully done"

User avatar
{Nathan}
Veteran
Posts: 1169
Joined: Thu Aug 19, 2004 6:08 pm
Location: The wetlands of central Ohio, USA
Contact:

Post by {Nathan} » Mon Sep 19, 2005 4:05 pm

:cry: :cry: :cry:

even a new linux distro wont make me happy right now... i really thought you were back...
Image

User avatar
Rattrapmax6
Veteran
Posts: 1055
Joined: Sun Jan 02, 2005 2:11 pm
Location: At my computer
Contact:

Post by Rattrapmax6 » Mon Sep 19, 2005 5:26 pm

Oh... yeah, I warned you mitth... *shakes head* ... That post will hunt you...

:P
-Kevin (aka:Rattra)
(x.t.r.GRAPHICS)

Post Reply